Nytt jobb på gym i centrala Stockholm

måndag, 29 juni 2015 15:38 by tomas
Jag har en glad nyhet att berätta, jag har nämligen fått ett nytt jobb! Och denna gång som något jag verkligen brinner för. Jag ska nämligen börja arbeta på ett gym här i Stockholm. Bland mina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i gymmets utbildningar om kost (lchf & paleo) och en utbildning för att bli personlig tränare. Ibland kommer jag även få stå i butiken och sälja kosttillskott, proteinpulver och andra nyttigheter. Ser verkligen fram emot detta då hälsa och träning, som ni vet, är ett stort intresse jag har. Nu kommer jag kunna vårda det varje dag och samtidigt tjäna pengar. Det kan inte bli bättre? Jag börjar redan nästa vecka så nu ska jag passa på att njuta av en veckas ledighet innan det drar igång. Vi ses på gymmet!

Currently rated 3.0 by 60 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5