Ut och resa med Groupon deals!

onsdag, 29 februari 2012 09:29 by Admin

Har länge funderat på om jag ska boka en resa till våren eller närmre sommaren. Nu upptäckte jag en dagens deal på groupon och blev rikitigt förvånad av vilka otroliga deals man kan få där. Bara att göra sig medlem i den stad man vill, det finns dagens deal, shopping eller getaways (resor). Nu kollade jag bara på resor för att det var det jag just nu är ute efter, men fastnade totalt över vad som fanns där på groupon!

Ett exempel, en skidresa, weekend för 3490:- istället för det dubbla priset. Och det var till och med halvpension. Denna sajten kommer jag att utnyttja till max känner jag.

Currently rated 1.8 by 302 people

  • Currently 1,801327/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   groupon, resa, deals, skidresa, weekend
Categories:   Må bra
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed