Öronhåltagning hos frisören

tisdag, 12 januari 2016 08:34 by SP

Min son är inte gammal men han är redan riktigt fåfäng. Jag undrar vem han kan ha fått det ifrån, haha. Han har sedan länge tjatat om att han vill ha hål i öronen och jag har tyckt att det har varit lite för tidigt, men nu har han äntligen fått sin vilja igenom. Vi gick till en frisör här i stan som erbjöd öronhåltagning. När vi väl var där var han inte så tuff ändå och jag tyckte mig till och med skymta en tår i ögonvrån. Förhoppningsvis avskräckte det honom från att vilja börja pierca sig inom en snar framtid. En sjuåring med piercing, det skulle se ut det! 
Efter öronhåltagningen gick vi och tog en fika som plåster på såren och till slut tror jag att han blev riktigt nöjd med sina nya örhängen.  

Currently rated 3.1 by 55 people

  • Currently 3,072727/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   öronhåltagning, piercing, frisör, barn, örhängen
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed