Skall till Gustaf Aniansson på Nackakliniken

onsdag, 14 januari 2009 14:41 by tomas

I går kväll så spelade jag innebandy med grabbarna och när vi duschade kunde jag inte undvika att snegla på de andra killarnas bringor. Plötsligt kände jag att jag hade en väldigt platt byst. Därmed fick jag väldigt dålig självkänsla och skylde mig illa kvickt med min handduk.

Nu har jag bestämt mig - jag skall skaffa ett par rediga lökar på konstgjord form. Efter en hel del research på nätet hittade jag en hel del gott om en plastikkirurg vid namn Gustaf Aniansson. Han skall visst vara väldigt framgångsrik. Läs exempelvis här om Gustaf Aniansson på hemmabloggen.

Verksam på Nackakliniken som han är kan man anlita honom om man vill få en mer fyllig bringa. Jag skall nog föreslå något som liknar en oxbringa, med gyllenbrun steksky över... Mmmm.. mumma! Får se vad vi kommer fram till, har tid hos honom nästa vecka.

Tomas

Currently rated 3.0 by 122 people

  • Currently 2,991803/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5