För alla er bakteriehatande personer

måndag, 1 december 2008 16:22 by tomas

 

 

Detta är vad vi, som absolut hatar att dra fram dammsugaren, väntat på! Finländska experter drar en ny linje i strävan mot ett friskare samhälle. De vill att du låter både dammsugning och toalettborsten borta, ett tag iallafall. Ju tätare du städar, desto större chans har barnet att bli sjuk och allergisk senare i livet. Experterna säger också att man absolut inte ska skydda barnen mot pälsdjur, då också risken finns att utveckla en allergi vid en senare tid. Tänk på detta, nästa gång du tar fram skurhinken!

Läs mer om detta på Aftonbladet, där du också hittar annat matnyttigt om just detta ämne!

Tomas

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   frisk, sjuk, allergisk, skydda, barn
Categories:   Må bra
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed